Recepty

Marinovaný steak Baveta Wagyu Tipo KOBE

Marinovaný steak Baveta Wyguy Tipo KOBE Marinovaný staek Baveta Wagyu Tipo KOBE v upravě znamý tako jako Londýnský gril. Tento kus hovězího masa, je jeden z nejvíce chutných k úpravě. Klíčem k získání je nechat maso marinovat dlouho v tomto případě ve směsi červeného vína, worcestrové omáčky, česneku, různých druhů koření a čerstvým rozmarýnem. Před podávaním krájet na tenké plátky. Ingredience 1 polévková lžíce černého pepře 1 polévková lžíce koriandru 1 polévková lžíce semínek fenyklu 2 sušené chilli de Arbol 2 čerstvé bobkové listy 1/2 šálku stolního červeného vína 2 polévkové lžíce červeného vinného octa 2 polévkové lžíce worcestrové omáčky 4 stroužky česneku, nadrcený 2 snítky čerstvého rozmarýnu 1/2 šálku extra panenský olivový olej 1 (1,8kg) Baveta Tipo KOBE hrubozrná sůl, podle chuti Postup černý pepř, koriandr, fenykl, chilli a bobkové listy osmažíme v malé pánvi při vysoké teplotě za občasného míchání, dokud nevoňí zhruba 2 až 3 minuty. Veškeré ingredience se lehce rozdrtí a vše se přenese do zapékací misky. Dále přidejte víno, ocet, worcester, česnek, rozmarýn a olivový olej. Poté cely kus steakoveho masa vložte do marinády a přelévejte přes maso. V obalu a v chladu nechat před grilováním12 až 24 hodin .


Notice: Unknown: failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in Unknown on line 0