Recepty

Ossobuco Milagnese Wagyu Tipo KOBE

slider_image

Ossobuco Milagnese Wagyu Tipo KOBE Doba přípravy: 15 minut a pečení 2 hodiny

Ingredience: červená cibule, nakrájené na tenké plátky

2 stroužky česneku

4 plátky ossobuco Wagyu Tipo KOBE hladká mouka na poprášení

150 ml suchého červeného vína

250 ml hovězího masového vývaru

400g polpa pomodoro ( loupaná rajčata )

3 bobkové listy lžíce krystalového cukru mořská sůl a olivový olej

Troubu předehřejte na 180 ºC. Rozehřejeme olivový olej ve velkém pekáči a opékáme cibuli a česnek dozlatova. Ossobuco můžete ještě vylepšit tím, když v polovině opékání cibule s česnekem přidáte dvě mrkve a dva řapíky celeru nakrájené na plátky. Vyjměte a dejte stranou osmaženou cibuli a česnek. Wagyu Tipo KOBE ossobuco poprašte moukou, přebytečnou oklepněte a jen na oleji zprudka opékejme dohněda. Vraťte do pekáče česnek a cibuli, zalijte vínem a vařte zhruba dvě minuty. Přidejte hovězí vývar, loupaná rajčata, bobkové listy, cukr, sůl a promícheje. Do vývaru můžete také přidat tři proužky citronové kůry a špetku tymiánu. Zakryjte a nechte dusit v troubě asi dvě hodiny doměkka, jednou obraťte. Podle potřeby podlévejte. Podávejte s milánským rizotem.


Notice: Unknown: failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in Unknown on line 0