Recepty

Ragu Bolgnese Wagyu Tipo KOBE

recept

Ragu Bolgnese Wagyu Tipo KOBE Doba přípravy: do 2 hodin Ingredience: 300g Wagyu Tipo Kobe Manzo jemně namleto 150g pancheta velká cibule, velká karotka, řapíkatý celer 3kusy 2 dcl suché červeného vína 200ml sugo pomodoro ( rajčatový protlak), olivový olej Zeleninu nakrájejte na menší kostičky, celer na tenké plátky. Na pánvi nechte rozpustit na kousky nakrájenou panchetu a přidejte zeleninu. Opékejte dokud zelenina nechytne barvu do zlatova. Následně přidejte Wagyu Tipo KOBE mleté, které vařečkourozmělněte na drobné kousky. Nechte opéct, aby maso ztratilo červenou barvu a pořádně promíchejte se zeleninou. Osolte a opepřete. Nalijte víno, přiklopte poklicí a nechte víno vydusit. Až se víno vydusí přidejte rajčata, promíchejte a nechte jednu a půl hodiny pomalu vařit. Průběžně můžete podlévat vínem. Na závěr by měla být omáčka hustá a lahodná. Můžete ještě dle chuti dosolit, případně přisladit nebo přikyselit. Pro vylepšení je možné přidat čerstvou natrhanou bazalku. Servírujte s tagliatelle.


Notice: Unknown: failed to delete and flush buffer. No buffer to delete or flush in Unknown on line 0